After Summer School
van 21 september 2020 tot 25 september 2020 Geniet in de Weerd Weerdjesstraat 168, 6811 JH Arnhem
Blokkenschema - Klik om te vergroten

After Summer School

Welkom bij de After Summer School van de Leefbaarheidsalliantie. In de week van 21 t/m 25 september 2020 kan je een week lang allerlei workshops volgen. Dit uitgebreide en gevarieerde aanbod is voor bewonersinitiatieven en alle andere inwoners van Gelderland.

Je kunt bij de After Summer School alle kanten op. Je kunt je creatieve kant aanspreken bij zakelijk tekenen, filmen met je smartphone of een flyer ontwerpen in het programma Canva. Ontdek of er een ondernemer in jou schuilt, of leer hoe je een business case maakt. Werk aan je vaardigheden bij cultuursensitief communiceren, presentatietechnieken of bij scrummen voor dummies. Of duik de diepte in op onderwerpen als de gasloze wijk, armoede of democratisch burgerschap. Er zijn tientallen workshops om uit te kiezen. ’s Morgens, ’s middags en ’s avonds.

Alle workshops zijn kosteloos voor inwoners van Gelderland. Je kan de opgedane kennis inzetten voor je initiatief, dorp of wijk. Beroepskrachten zijn ook van harte welkom, zij betalen € 100,- per workshop. We houden ons natuurlijk aan de richtlijnen van de RIVM. 

Bekijk hieronder het aanbod en schrijf je in
Heb je een vraag over de After Summer School? Mail dan naar aftersummerschool@spectrumelan.nl.
Heb je je ingeschreven maar kun je toch niet aanwezig zijn? Laat het ons weten door je af te melden via de link in je bevestigingsmail (bij een no-show zonder bericht brengen wij €15 euro in rekening). 
Wil je wijzigingen aanbrengen in de door jou gekozen workshops, dat kan! Meld je af voor het gehele evenement en schrijf je opnieuw in of stuur een mail naar aftersummerschool@spectrumelan.nl

In september 2019 vond de eerste editie van de After Summer School plaats. Een paar van de reacties: 'Een cadeautje voor ons als vrijwilligers!'; Wat een gevarieerd aanbod en inhoudelijk goede workshops.'; 'Inspirerend'.

Wat is de Leefbaarheidsalliantie?
In opdracht van de provincie ondersteunen we initiatieven van bewoners die de leefbaarheid in hun wijk of dorp ten goede komt. Plannen en ideeën kunnen overal over gaan. Het belangrijkste is dat het initiatief van bewoners zelf komt. En dat de Leefbaarheidsalliantie helpt om dat idee verder te brengen. Partners in de Leefbaarheidsalliantie zijn: Dorpshuis en Kleine Kernen (DKK), Plattelands Jongeren Gelderland (PJG), Zorgbelang Inclusief en Spectrum, partner met elan.

Workshops

Meld je hier aan voor de After Summer School