After Summer School

Tijdens de After Summer School van de Leefbaarheidsalliantie kan je een week lang allerlei workshops volgen. In 2019 vond het plaats van 23 t/m 27 september 2019. Het was een groot succes! 

After Summer School 2019
Van Creatief denken tot Deep Democracy, Zakelijk tekenen en Presentatietechnieken. Maar liefst 160 vrijwilligers en professionals volgden een of meerdere workshops. Een paar van de reacties: 'Een cadeautje voor ons als vrijwilligers!'; Wat een gevarieerd aanbod en inhoudelijk goede workshops.'; 'Inspirerend'. 

Benieuwd hoe de sfeer was en welke workshops werden aangeboden? Bekijk hieronder de foto-impressie en het blokkenschema. Kan je niet wachten tot de volgende After Summer School? Kijk dan eens op onze pagina met trainingen en workshops

Volgende editie

  • Wil je graag op de hoogte gehouden worden over de volgende After Summer School (datum is nog niet bekend)? Vul dan onderstaand formulier in. 
  • Heb je een algemene vraag over de After Summer School? Mail dan naar aftersummerschool@spectrumelan.nl. 

* Spelregels van de After Summer School 2019: 

  • Voor inwoners en inwonersinitiatieven is deelname kosteloos. Wel hanteren we een annuleringstarief van €15,- per workshop, wanneer niet minimaal 48 uur van tevoren wordt afgemeld.  
  • Professionals betalen een vergoeding van €100,- (excl. BTW) per workshop, die achteraf wordt/worden gefactureerd. Ook hier geldt een annuleringstarief van €15,- als er niet minimaal 48 uur van tevoren wordt geannuleerd. 

Wat is de Leefbaarheidsalliantie?
Spectrum is partner in de Leefbaarheidsalliantie Gelderland: in opdracht van de provincie ondersteunen we initiatieven van bewoners die de leefbaarheid in hun wijk of dorp ten goede komt. Plannen en ideeën kunnen overal over gaan. Het belangrijkste is dat het initiatief van bewoners zelf komt. En dat de alliantie helpt om dat idee verder te brengen.

Op de hoogte gehouden worden

Foto-impressie After Summer School 2019