After Summer School

Tijdens de After Summer School van de Leefbaarheidsalliantie kan je een week lang allerlei workshops volgen. 

Wat is de After Summer School?

Van 21 tot en met 25 september 2020 vond de tweede editie van de After Summer School plaats. Van Creatief denken tot Deep Democracy, Zakelijk tekenen en Presentatietechnieken. Tijdens de After Summer School biedt de Leefbaarheidsalliantie tientallen workshops aan. Deze zijn kosteloos voor inwoners van Gelderland. Je kan de opgedane kennis inzetten voor je initiatief, dorp of wijk. 

Ook volgend jaar organiseren we weer een After Summer School. Wil je op de hoogte blijven? Stuur dan een mailtje naar aftersummerschool@spectrumelan.nl en je ontvangt tegen die tijd onze updates.

Benieuwd hoe de sfeer was? Bekijk hieronder de foto-impressie. Kan je niet wachten tot de After Summer School? Kijk dan eens op onze pagina met trainingen en workshops. Heb je een algemene vraag over de After Summer School? Mail dan naar aftersummerschool@spectrumelan.nl. 

Wat is de Leefbaarheidsalliantie?
Spectrum is partner in de Leefbaarheidsalliantie Gelderland: in opdracht van de provincie ondersteunen we initiatieven van bewoners die de leefbaarheid in hun wijk of dorp ten goede komt. Plannen en ideeën kunnen overal over gaan. Het belangrijkste is dat het initiatief van bewoners zelf komt. De Leefbaarheidsalliantie helpt om dat idee verder te brengen.

Foto-impressie After Summer School 2020