Speeddaten

Heb jij een mooi initiatief en ben je op zoek naar financiële middelen? Of wil je advies over hoe het aan te pakken? Op de donderdagavond (26 september) van de After Summer School is er de mogelijkheid om te speeddaten met verschillende fondsen, subsidieverstrekkers en organisaties! De deadline voor het inschrijven is voorbij.

De tijd is beperkt, dus meld je vooraf aan voor een plekje. Dat kan door het formulier onderaan deze pagina in te vullen met daarin een korte beschrijving van je initiatief, eventueel waar je geld voor wilt aanvragen en met welke organisatie je wilt speeddaten.

Speeddaten is mogelijk met:

Oranje Fonds
Het Oranje Fonds bouwt aan een verbonden samenleving waarin iedereen mee kan doen. Daarom steunen zij sociale initiatiefnemers met geld, tijd, kennis en aandacht. Zo groeien kinderen niet op in armoede, krijgen eenzame ouderen een maatje, bieden vrijwilligers in het hospice een luisterend oor en brengt de buurttuin mensen bij elkaar. Als we er allemaal voor elkaar zijn, staat niemand er alleen voor. Tijdens het speeddaten luisteren zij naar jouw initiatief en bespreken ze samen met jou hoe ze je verder op weg kunnen helpen.  

Subsidie Leefbaarheid provincie Gelderland
Heb je samen met minimaal 4 andere bewoners een plan om je eigen buurt of wijk te verbeteren? En leidt dat tot gezamenlijke activiteiten? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een subsidie van maximaal 75% van de kosten van het plan. Het subsidiebedrag ligt tussen €10.000 en €25.000. Zo wil de provincie Gelderland jouw leefomgeving beter laten aansluiten bij je wensen én de verbondenheid tussen mensen versterken.  

Leefbaarheidsalliantie Gelderland 
Heb je professionele ondersteuning nodig bij het opstellen of uitvoeren van je plannen of kun je hulp gebruiken in de samenwerking met anderen? Dan staat de Leefbaarheidsalliantie Gelderland voor je klaar: vier door de provincie gesubsidieerde organisaties die initiatieven van actieve bewoners of sociale ondernemingen ondersteunen. Hun ondersteuning is voor jou kosteloos.  

Wetenschapswinkel WUR
Actiegroepen, stichtingen, verenigingen of belangengroepen met een onderzoeksvraag kunnen speeddaten met de Wetenschapswinkel van Wageningen University & Research (WUR). Deze voert onderzoek uit voor groepen die daar zelf onvoldoende (financiële) middelen voor hebben. Het gaat daarbij bijvoorbeeld om een onderzoek naar de haalbaarheid van een plan, of om antwoord te vinden op een specifieke vraag. 

Interesse in een speeddate? Schrijf je in door het formulier onderaan deze pagina in te vullen.
Wil je (daarnaast) nog workshops van de After Summer School volgen? Ga dan terug naar de pagina met workshopbeschrijvingen