Sociaal ondernemen: van plan naar business

Dat goede idee van jou is uitgegroeid tot een succesvol project, met vele betrokken deelnemers. Wordt het tijd om je project een sociale onderneming te maken? Maar hoe doe je dat, hoe laat je je sociale onderneming groeien en bloeien? Herken je je hierin? Geef je dan op voor deze leergang. 

In vijf bijeenkomsten maak je samen met andere sociale initiatiefnemers een ontdekkingsreis langs de verschillende aspecten die het sociaal ondernemerschap met zich meebrengt. 
Deze leergang heeft een praktische insteek. Zodat je na elke module een resultaat hebt waarmee je verder kunt bouwen aan je onderneming ‘‘in wording’’. 

Wat
De leergang bestaat uit vijf modules, huiswerk en intervisie om zo samen te leren. Elke deelnemer krijgt vooraf een intake, om te achterhalen wat je leervraag is. De inhoud van de modules laten we aansluiten op jouw vraag. We sluiten af met een pitch van deelnemers aan elkaar en aan belangstellende financiers die we hiervoor benaderen.

Voor wie
Gelderse initiatiefnemers die de stap willen zetten naar een sociale onderneming.

Wanneer
De modules worden ‘s avonds   van 19:30 tot 21:30 gehouden. De eerste module staat gepland op dinsdag 2 juli 2019. 
De data van de overige modules spreken we samen af. We ronden de leergang af eind 2019. 

Waar
We organiseren deze leergang op een locatie in Gelderland dichtbij de deelnemers, om de reisafstand te beperken. 

Aanmelden
Stuur een mailtje naar info@spectrumelan.nl t.a.v. Charlotte Post en vermeld daarbij je telefoonnummer. Wij nemen dan contact op voor een (telefonisch) intakegesprek.

Meer weten
Download de flyer hieronder.

Download Flyer leergang sociaal ondernemen Download
Contactpersoon