• Zomercongres 2018

Zomercongres 2018: klein verzet, groot geluk

De wereld om ons heen beweegt en verandert. Mensen, ideeën en informatie komen steeds gemakkelijker en goedkoper samen. Iedereen die dat wil, kan zelf iets organiseren en vaak is dat een kwestie van doen. Niet meer eerst bezinnen maar meteen beginnen, met trial and error als leermethode.

Dat geldt ook voor de participatiesamenleving, waarin op kleine schaal de basis wordt gelegd voor groot geluk. Bewoners denken en handelen vanuit hun eigen leefwereld en laten zich niet beperken door gemeentegrenzen of beleidsthema’s. Zij nemen zelf initiatief en sturen ondertussen bij, in het krachtenveld van organisaties en overheden.

Als ondernemende adviesorganisatie ondersteunt Spectrum deze initiatieven. Wij verbinden systemen en mensen en we stimuleren anders denken. Samen met standup filosoof Martijn Aslander nemen we jou als bewoner, professional, ondernemer of politicus graag mee langs voorbeelden en kansen van de veranderende wereld.

Dat doen we op woensdag 20 juni van 13.00 tot 18.00 uur tijdens het Zomercongres 2018 in de Zwitsalfabriek in Apeldoorn. Meer informatie over het programma volgt binnenkort. 

Spectrum maakt deel uit van Leefbaarheidsalliantie Gelderland en betrekt de diverse partners bij de organisatie van dit congres. Meer weten over het Zomercongres? Bekijk hier de terugblik op de editie van 2017.

Meld je hieronder gratis aan!

Aanmelden Zomercongres 2018