• Zomercongres 2021

Zomercongres 2021: klein verzet, groot geluk

Covid-19 zette een streep door vele activiteiten. Ook het Zomercongres 2020 van de Leefbaarheidsalliantie kon niet doorgaan. Maar nu lijken de seinen op groen te staan. Zet 11 oktober maar vast in je agenda! Dan zetten we alles op alles om dit evenement opnieuw te organiseren. Je vindt alle actuele info op zomercongres 2021 en daar kun je je ook, nú al, aanmelden.

Na drie edities is het congres Klein verzet, groot geluk voor velen een begrip geworden. Het is dé plek waar mensen, ideeën en kennis bij elkaar komen. Kleine initiatieven van inwoners, die bij elkaar opgeteld enorm veel betekenen voor de leefbaarheid van onze omgeving. Die energie bij elkaar brengen is de kern van het Zomercongres. 

Wat kun je verwachten?

’s Morgens (circa 9:00 tot 12:00) is er een programma waarin je een verdiepende workshop kunt volgen. 
Je kunt ’s middags (vanaf 12:30) instappen voor de informatiemarkt, speeddates met fondsen, mini-workshops en Eerste Hulp Bij Initiatieven.

En dan de sprekers
Mirjam Spitholt: Natuurlijk ga je zitten om je rechterhersenhelft te laten prikkelen door hoofdspreker Mirjam Spitholt, specialist gelukskunde. 
Manon Ossevoort: Bijzonder is ook het verhaal van Manon Ossevoort, die op een tractor naar de Zuidpool reisde en zo een onmogelijke droom waarmaakte.
Samir Fighill: De Nijmeegse stand-up comedian Samir Fighill sluit het programma af en luidt de borrel in (einde 18:00 uur).

Terugblik op 2018 en 2019
Ken jij het Zomercongres (nog) niet of wil je weer in de stemming komen? Kijk dan terug op de editie 2018 in de Zwitsalfabirek in Apeldoorn en 2019 op het IPKWterrein in Armhem.

In deze video legt Gerrit Kapteijns jou en zichzelf uit waarom het vorig jaar niet door kon gaan. Hij doet een belofte die we nu gaan inlossen: