Wie zijn wij?

Spectrum is een ondernemende adviesorganisatie in het sociale domein. Wij werken aan een samenleving waarin mensen aandacht hebben voor elkaar en initiatieven nemen om hun leefomgeving te verbeteren. Spectrum ondersteunt die initiatieven als marktgerichte organisatie en als partner in de Leefbaarheidsalliantie Gelderland.

Onze missie is: ‘écht voor iedereen’. Waarbij echt ook staat voor onze handelswijze: oprecht en betrouwbaar. Met betrokkenheid, met zorg voor elkaar en de omgeving. 

Leefbaarheid is voor ons een belangrijk thema. We ondersteunen en stimuleren anders denken; we verbinden systemen en mensen en zijn dus voortdurend op zoek naar mogelijkheden en perspectieven vanuit de bedoeling. We helpen elkaar begrijpen en we benutten talenten en energie om samen tot een mooiere samenleving te komen. We bewegen mee met een wereld die in beweging is én we zorgen dat anderen gaan bewegen. We werken met ons hart en maken de wereld een stukje mooier. Voor iedereen.

“Ik ben er trots op om bij Spectrum te werken, omdat we net een beetje anders werken dan veel andere adviesbureaus. Wij gaan echt voor kwaliteit, voor heelheid en voor iedereen. We laten onze commerciële belangen nooit zwaarder wegen dan onze missie.”