Wie zijn wij?

Spectrum is een ondernemende adviesorganisatie in het sociale domein. Wij werken aan een samenleving waarin mensen aandacht hebben voor elkaar en initiatieven nemen om hun leefomgeving te verbeteren. Spectrum ondersteunt die initiatieven als marktgerichte organisatie en als partner in de Leefbaarheidsalliantie Gelderland.

Spectrum zet mensen voorop zodat samen leven mooier wordt. Dat is onze missie.
We verbinden ambities van mensen met de kaders van organisaties. Door dezelfde taal te leren spreken en verschillen te overbruggen, maken we nieuwe wegen mogelijk.
Iedere adviseur binnen Spectrum vult deze missie op eigen wijze in. Vanuit eigen ervaring, kennis en expertise, maar steeds in verbinding met de kern.

Leefbaarheid is voor ons een belangrijk thema. We ondersteunen en stimuleren anders denken. We helpen elkaar te begrijpen en we benutten talenten en energie. We bewegen mee met een wereld die in beweging is én we zorgen dat anderen gaan bewegen. We werken met ons hart om die wereld een stukje mooier te maken. Voor iedereen en met iedereen.

Ik ben er trots op om bij Spectrum te werken, omdat we net een beetje anders werken dan veel andere adviesbureaus. Wij gaan echt voor kwaliteit, voor heelheid en voor iedereen. We laten onze commerciële belangen nooit zwaarder wegen dan onze missie.”