Wij zijn op dit moment niet op zoek

Onderstaande vacature voor Adviseurs maatschappelijke vraagstukken is gesloten. Solliciteren op deze functie heeft nu geen zin. Maar we zoeken vaker collega's.
Dus als jij gemotiveerd bent om bij Spectrum te komen werken, stuur dan gerust je CV naar mensenwerk@spectrumelan.nl met een toelichting waarom je denkt dat wij met jou in zee moeten gaan.

Vacature juli 2021
Als adviesbureau voor maatschappelijke vraagstukken is ons motto: Écht voor iedereen. We zien regelmatig dat inwoners, organisaties en de lokale overheid vanuit hun eigen belevingswereld opereren. En dat zij elkaar daardoor niet goed verstaan. Dat frustreert het proces en brengt oplossingen buiten beeld. Spectrum helpt die werelden bij elkaar te brengen en verschillen te overbruggen.Maak jij je graag onmisbaar door je in te zetten voor inwonersinitiatieven en geef je graag advies aan gemeenten of inwoners? Vind je het boeiend om processen te begeleiden en ben je een natuurtalent in het verbinden van verschillende partijen? Durf je anders te denken dan anderen? Word je warm van het sociaal domein? Dan hebben we jou nodig bij Spectrum, partner met elan! 

We lezen jouw motivatie met extra belangstelling als je thuis bent op een van de volgende thema’s: maatschappelijk vastgoed, inclusie en diversiteit, jeugdvraagstukken, communicatie of als je aantoonbaar organisatietalent hebt.

Spectrum is een adviesorganisatie gevestigd in Arnhem. Met ruim veertig collega’s werken wij onder andere voor gemeenten, maatschappelijke organisaties en de provincie. We zijn een van de partners in de Leefbaarheidsalliantie Gelderland. Vanuit deze alliantie ondersteunen we inwoners om de leefbaarheid in Gelderland te vergroten. Wie onze opdrachtgever ook is, de mensen om wie het gaat staan voorop.

Wat ga je doen?

 • Je begeleidt inwonersinitiatieven om buurten leefbaar te maken
 • Je adviseert gemeenten en maatschappelijke organisaties
 • Je draagt bij aan samen sturen binnen onze organisatie
 • Je werkt tegelijkertijd aan verschillende projecten

Wie ben je?

 • Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau
 • Je durft anders te denken dan anderen
 • Je bent zelfstandig en gaat eropaf
 • Partijen verbinden is je tweede natuur
 • Je kunt interactie in goede banen leiden
 • Je hebt commerciële daadkracht
 • Je bent maatschappelijk betrokken

Wat bieden wij?
Spectrum is geen standaardwerkgever. We werken samen sturend. Dat betekent in de praktijk dat je je eigen werk organiseert en betrokken bent bij de toekomst van ons bedrijf.
Ons werkgebied is voornamelijk de provincie Gelderland.   

We verwachten dat je minimaal 24 uur per week beschikbaar bent en afhankelijk van je kennis en ervaring word je ingeschaald in schaal 8, 9 of 10 van de CAO Sociaal Werk.

Wil je meer weten over deze functie?
Meld je aan voor de meet & greet (via zoom) op 8 juli om 19:00 uur via: mensenwerk@spectrumelan.nl

Interesse?
We ontvangen graag uiterlijk 13 juli een bondige motivatie en cv op mensenwerk@spectrumelan.nl
De eerste gesprekken vinden plaats op 19, 20 en 21 juli 2021.

Download Privacyprotocol voor sollicitanten Download