• Spectrum in coronatijd

Spectrum in coronatijd

Samen leven mooier maken, dat is de missie van Spectrum. Dat gaat tijdens deze coronacrisis soms net op een wat andere manier, net als ons werk. We bieden nu advies, workshops en ondersteuning telefonisch en online. Via het Leer Lokaal dat we hebben opgezet met de partners van de Leefbaarheidsalliantie Gelderland, bieden we webinars en een-op-een-gesprekken. We helpen met het aanvragen van een speciale subsidie van provincie Gelderland voor sociale initiatieven in coronatijd.
Wat niet verandert: we zijn nog steeds bereikbaar en altijd op zoek naar verbinding!

Bereikbaarheid Spectrum

Algemene contactgegevens
We werken nu zo min mogelijk op kantoor. Heb je toch een afspraak op ons kantoor? Bekijk dan hier de adresgegevens en routebeschrijving. Ons algemene telefoonnummer werkt nog steeds en via e-mail zijn we ook gewoon bereikbaar: info@spectrumelan.nl. 

Ons team
Op onze teampagina vind je de contactgegevens (e-mailadres en telefoonnummer) van al onze teamleden. 
 

Leer Lokaal | Online ondersteuning en inspiratie voor inwoners en professionals

Het online Leer Lokaal van de Leefbaarheidsalliantie Gelderland heeft een uitgebreid lespakket met webinars en een-op-een-gesprekken. Bijvoorbeeld een webinar over financieringsvormen voor jouw project, een online sessie #durftevragen of een speeddate over het betrekken van alle doelgroepen. In het rooster op leefbaarheidsalliantie.nl vind je het volledige aanbod. Of bekijk eerst de video over Leer Lokaal onderaan deze pagina.
Online bijeenkomsten organiseren, ook met grotere groepen? Inmiddels zijn we bedreven geraakt in het werklen met grotere groepen. Discussiëren in kleine groepjes, post-its plakken, het kan allemaal. We kunnen je ondersteunen bij het faciliteren van een zinvolle bijeenkomst.

Subsidie sociale initiatieven (regeling gesloten i.v.m. het bereiken van het subsidieplafond)

Wil je, juist nu de maatregelen tegen de verspreiding van COVID-19 (het coronavirus) van kracht zijn, activiteiten organiseren die sociale verbinding bevorderen? Denk aan activiteiten voor inwoners van zorginstellingen, het opzetten van een digitaal platform of site om verbinding te creëren, opzetten van thuishulp. Dan kun je subsidie aanvragen bij provincie Gelderland. Je kan maximaal €10.000,- aanvragen. 

  • Meer informatie vind je via de webpagina van provincie Gelderland.
  • Wil je sparren over je plannen of heb je hulp nodig bij de aanvraag? Stuur dan een e-mail naar vraag@leefbaarheidgld.nl.

De regeling van de provincie Gelderland heeft inmiddels het subsidieplafond (beschikbare budget) bereikt. Voor een overzicht van andere COVID-19 regelingen kijk je op Leer Lokaal.